Over ons

EcoVerify is een erkend orgaan in Vlaanderen voor het leveren van energieprestatiecertificaten, EPB verslaggevingen, asbestinventarisaties en elektrische keuringen. Ons team is opgemaakt door energiedeskundigen met een weide ervaring op het vlak van energie, duurzaamheid en certificeringen. 

Onze Missie

Ecologie, milieu en duurzaamheid.

Onze missie bij EvoVerify is om bedrijven en organisaties te helpen voldoen aan hun ecologische vereisten, hun milieu-impact te verminderen en hun duurzaamheidsdoelstellingen te behalen. Wij zijn toegewijd aan het leveren van kwalitatieve meetdiensten, deskundig advies en projectbeheer om een positieve impact te hebben op het milieu en onze gemeenschappen. Wij geloven in het creëren van een duurzame toekomst door middel van samenwerking, innovatie en verantwoordelijkheid, en streven naar het stimuleren van een duurzame mindset in alles wat we doen

Onze cijfers

170

Gepersonnaliseerde
renovatieadvies

473

gebouwen gekeurd

270

certificaten opgesteld

Onze partners

Onze klanten zijn tevreden

Foto van donkere man
René Byrne
Eigenaar

"EcoVerify heeft ons uitstekend geholpen bij het besparen van geld op onze energierekening. Hun advies over efficiënt energiegebruik was zeer waardevol en we raden hen ten zeerste aan!"

Foto van blonde blanke dame
Marie Peeters
Project Manager

"We zijn erg blij met de resultaten van de samenwerking met EcoVerify. Ze hebben ons geholpen bij het overstappen naar duurzame energie en we hebben geld bespaard op onze energierekening. We bevelen hen ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar energiebesparende oplossingen."

Foto van man met donkere sweater
Talisha Navarrete
Bedrijfsleider

"EcoVerify was zeer professioneel en bekwaam in het helpen begrijpen van onze energierekening. Ze hebben ons geholpen gebieden te identificeren waar we geld konden besparen en we zijn erg blij met hun diensten. We raden hen ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar energiebesparende oplossingen."

Foto van man met snor
Tom Simons
Project Manager

"EcoVerify heeft ons geweldig geholpen bij het besparen op onze energierekening. Hun waardevolle advies over efficiënt energiegebruik maakte echt een verschil. Een echte aanrader!"